Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τα άκουσε ο Καψής στην Τρίπολη από πρώην εργαζομένους στην ΕΡΤ (video)

Τα άκουσε ο Καψής στην Τρίπολη από πρώην εργαζομένους στην ΕΡΤ
 Την Τρίπολη επισκέφτηκε, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Παντελής Καψής, στο πλαίσιο των περιοδειών του, ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Ο Π. Καψής, ο οποίος ήταν υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, «έχαιρε θερμής υποδοχής», το απόγευμα της Κυριακής, από τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο που είχε προγραμματιστεί η συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Οι πρώην εργαζόμενοι είχαν έναν έντονο διάλογο μαζί του, για το κλείσιμο της ΕΡΤ, τις απολύσεις των εργαζομένων, αλλά και γενικότερα για τη λειτουργία του φορέα της ΝΕΡΙΤ που περίπου έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, από σήμερα το απόγευμα ξεκινά να εκπέμπει στους δέκτες μας…

Στη συνέντευξη τύπου ο κ. Καψής μίλησε για την ανάγκη κοινωνικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης του παραγωγικού τομέα, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τονίζοντας πως οι επικείμενες ευρωεκλογές είναι ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Στην ερώτηση σχετικά με τη συγκέντρωση έξω από το σημείο που διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου, ο ίδιος απάντησε: «εγώ ήμουν πάντα ανοικτός στο διάλογο με τους εργαζόμενους. Τους είχαμε κάνει μια πρόταση για τον ενδιάμεσο φορέα που από συνδικαλιστικές και κομματικές σκοπιμότητες, η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ δεν τη δέχτηκε και έκανε η ίδια κακό στους εργαζόμενους. Νομίζω, πως αν είχαν πάρει μέρος στον ενδιάμεσο φορέα κι αν είχαν συμμετέχει στις συζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να στηθεί η δημόσια τηλεόραση, οι ίδιοι θα είχαν βγει κερδισμένοι και η υπόθεση της Δημόσιας Τηλεόρασης θα ήταν καλύτερη».

http://korinthostv.blogspot.gr