Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο «Σάλπι» επέστρεψε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ο «Σάλπι» επέστρεψε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Πέτριτς και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84' με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Με 25λεπτη καθυστέρηση, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν μέσα στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα, ξεκίνησε η αναμέτρηση και ο Παναθηναϊκός φάνηκε πιο δραστήριος.

Μάλιστα στο 8' έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν σε αντεπίθεση ο Μπεργκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά νικήθηκε από τον Γλύκο. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στο 13', όταν σε μπαλιά του Στοχ, ο Βούκιτς μόνος του έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.


Στο 20' και σε φάουλ του Χουχούμη, ο Σίλνενφελντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πέτριτς με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έριξε κάπως τον ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα τα επόμενα λεπτά να κυλήσουν χωρίς κάτι το ουσιαστικό. Η πρώτη σημαντική στιγμή στο β' ημίχρονο σημειώθηκε στο 61', όταν σε γύρισμα του Μπεργκ, ο εντελώς αφύλαχτος Καρέλης απέτυχε να βρει την μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν πλέον με ένα φουλ επιθετικό σχήμα (Βούκιτς, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης), αυτό τον έκανε αρκετά επικίνδυνο και φάνηκε όταν στο 68' ο Σαλπιγγίδης ξεχύθηκε μόνος του, αλλά μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε πάνω στον Καπίνο, τον έκανε όμως και ευάλωτο πίσω και αυτό φάνηκε στο 72', όταν ο Μπεργκ βρήκε χώρο από δεξιά και προχώρησε, όμως στο «τσίμπημα» της μπάλας απέναντι στον Γλύκο ήταν άστοχος.

Τελικά, ο επιθετικός προσανατολισμός των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 84', όταν σε παράλληλο γύρισμα του Λίνο από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς και τον Καπίνο και ο Σαλπιγγίδης από κοντά έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

* Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ανάπαυλα του αγώνα και καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονταν στη φυσούνα, οδεύοντας προς τα αποδυτήρια, υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε Κουτρουμπή και Ινσαουράλδε με τον Αργεντινό αμυντικό του ΠΑΟΚ να φαίνεται από τις κάμερες ότι έχει γρονθοκοπήσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού και πλέον μένει να φανεί εάν το περιστατικό έχει υποπέσει στην αντίληψη των διαιτητών και εάν θα το αναγράψουν στο φύλλο αγώνα.

Πάντως, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόνισαν ότι η αντίδραση του Ινσαουράλδε προήλθε έπειτα από προκλήσεις του Κουτρουμπή, ο οποίος κατά τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ειρωνευόταν τον Αργεντινό για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και του έδειχνε τα γεννητικά του όργανα...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Μέντες (81' Κλωναρίδης), Πράνιτς, Ζέκα, Καρέλης (62' Λαγός), Πέτριτς (55' Ατζαγκούν), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης):
Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο (85' Τζαβέλλας), Λάζαρ (59' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Νάτχο, Βούκιτς (68' Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης.