Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Παπαμιμίκος... έβγαλε στη σέντρα τον ΣΥΡΙΖΑ

Andreas-Papamimikos
Προβοκατόρικες πρακτικές του παρελθόντος απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή την “κλοπή” της ρητορικής περί της “Νέας Ελλάδας”, που είχε καθιερώσει στον πολιτικό λόγο του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε σε πάνελ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
“Εδώ μιλάμε για καθαρά προβοκατόρικες πολιτικές του παρελθόντος, που θυμίζουν τακτικές του παλαιού ΠΑΣΟΚ.
Είναι αδιανόητο, όταν τον όρο “Νέα Ελλάδα” τον έχει χρησιμοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, πριν από έναν χρόνο, να έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, έναν χρόνο μετά, και να τον επικαλείται, καθαρά προβοκατόρικα.
Για εμάς, “Νέα Ελλάδα” είναι το όραμα μιας Ελλάδας μεταρρυθμίσεων και ανατροπών, που θα αφήσει πίσω τις παθογένειες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που θέλει, είναι να πολώσει το κλίμα”.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.
“Όπως έχει αναφέρει και ο Πρωθυπουργός, στόχος από εδώ και πέρα είναι να ασχοιληθούμε με την καθημερινότητα, ώστε να δει ο κάθε Έλληνας πολίτης μια πραγματική αλλαγή στην τσέπη του.
Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε δυο θεμελιώδεις πυλώνες: Την οικονομία και τη Συνταγματική Αναθεώρηση, που αφορά και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

υστερογραφα