Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πήρε... 10άρι ο Παναθηναϊκός, στο -3 ο «ανατρεπτικός» ΠΑΟΚ

Πήρε... 10άρι ο Παναθηναϊκός, στο -3 ο «ανατρεπτικός» ΠΑΟΚ
 Με κεφαλιά - γκολ του Μπεργκ στο 51' ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης με 1 - 0. στη Λεωφόρο και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Ετσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 10 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και έχουν πίσω τους τον ΠΑΟΚ στο -3 από την κορυφή, παίζοντας για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους (από το επόμενο θα εκτίσουν ποινή τιμωρίας) και δεν έχασαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του. Η ομάδα της Τρίπολης φάνηκε να ικανοποιείται με το 0-0 του... στείρου πρώτου ημιχρόνου και έψαξε το γκολ κυρίως μετά το 1-0 και τελικά αυτή η τακτική δεν απέδωσε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46΄ Σπυρόπουλος), Μέντες (70΄ Λαγός), Κλωναρίδης (80΄ Καρέλης), Μπεργκ, Ζέκα, Αμπέντ, Νάνο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο (70΄ Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Καράσκο, Βάλντο (79΄ Χουάνμα), Λούι, Γκοϊάν, Εντό.

Ο «Διφάλος» του Βορρά, έκανε πτήση... ανατροπής μέσα στο Περιστέρι 1 - 2 , καθώς ο Ατρόμητος προηγήθηκε με με κεφαλιά του Ταυλαρίδη, στο 37' ., αλλά οι Θεσσαλονικείς γύρισαν το ματς με τέρματα των Σαλπιγγίδη (74') και Αθανασιάδη (78') και τελικά το πήραν έστω και με 10 παίκτες για περίπου έξι λεπτά, ενώ ο Γλύκος χρειάστηκε να αποκρούσει και πέναλτι (τραβηγμένο από τα μαλλιά του... Στυλιάρα) του Παπαδόπουλου στο 91'.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (82΄ Φάμπιο), Ναπολεόνι (66΄ Καραμάνος), Μπρίτο.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λίνο, Βίτορ (5΄ Κατσουράνης), Κίτσιου (46΄ Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (72΄ Κουλούρης), Αθανασιάδης, Κάτσε, Νάτχο, Στοχ.

Τα αποτελέσματα:
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-0
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 (σε 4 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 10
2. ΠΑΟΚ 7
3. Αστέρας Τρ. 4
4. Ατρόμητος 3

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/5/14)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5/14)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός