Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σε ογκοδεστάτη συγκέντρωση στο Μελίσσι μίλησε ο Ηλίας Ανδρικόπουλος

Φωτογραφία: Ομιλία υποψηφίου δημάρχου Ηλίας Ανδρικόπουλος στο Μελίσσι
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνη κ.Ηλίας Ανδρικόπουλος με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού "ΟΜΟΝΟΙΑ" , επισκέφθηκε  την Δευτέρα 12 ΜΑΙΟΥ 2014 τα χωριά Μερτικέικα , Συκιά και Μελίσσι όπου μίλησε σε πυκνό ακροατήριο στο καφενείο του Κ. Γιαννακούλια (φώτο).
Στις 10 το Βραδυ από το τηλεοπτικό σταθμό "ΗΛΕΚΤΡΑ TV" μεταδώθηκε συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλου.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι μεγάλο μέρος της περιοχής μας ( Δερβένι, Μαύρα Λιθάρια, Πεταλού, Μεντουριάνικα, Ροζενά, Άνω Αιγιαλός, Ζάχολη κλπ.) η τηλεόραση του
"ΗΛΕΚΤΡΑ TV" , 'οπως και τα υπόλοιπα τηλεοπτικά και ραδιοφώνικα ΜΜΕ της Κορινθίας, δεν λαμβάνονται, ούτε ψηφιακά , ούτε αναλογικά από τον πομπό του Καμαρίου ,ούτε και από τις κεραίες από το λόφο της Κούριας στο Δερβένι. Η περιοχή δεν έχει οπτική επαφή με το Κ. Ε Καμαρίου , ενώ από το κέντρο Εκπομπής Δερβενίου μεταδίδονται ψηφιακά μόνο οι σταθμοί DIGEA , αλλά όχι η ΝΕΡΙΤ  και τα τοπικά κανάλια. Ο δήμος αλλά και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα αυτό και να ενεργήσουν τα δέοντα ώστε και οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν ενημέρωση.
Σήμερα Τρίτη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος θα επισκεφτεί 

ΩΡΑ 18.30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΙΤΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΩΡΑ 19.30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΙΑΦΑ ΚΩΝ/ΝΑΣ
ΩΡΑ 20.15 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΑΡΡΟΥ
ΩΡΑ 21.00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΡΟΖΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΛΑΒΗΡΑ.


Την Τετάρτη  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος θα επισκεφτεί 

ΩΡΑ 19.45 ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΩΡΑ 20.30 ΣΤΑ ΚΑΡΥΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΝΕ
ΩΡΑ 21.30 ΣΤΑ ΓΕΛΙΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΛΑΝΗ