Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ


Την απόλυτα επιτυχημένη συνταγή των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου 2012 ακολουθούν αυτοί που δεν είναι μαζί με το κ.Σαμαρά. Η διακομματική πλευρά του σκότους. Τη συνταγή με την οποία η Ελλάδα τότε κοιμήθηκε με δημοσκοπήσεις για τα δύο πρώην κυρίαρχα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ξύπνησε το βράδυ των εκλογών με ένα κόμμα που από το 3% φούσκωσε στο 17%. Αυτό το 14% μαζί με τα ποσοστά των αγνώστων ψηφοφόρων από τα δύοντα κόμματα της ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ και ένα Ποτάμι που άλλοτε στερεύει και άλλοτε φουσκώνει ανάλογα είναι βέβαιο ότι θα διαψεύσουν τις υπάρχουσες δημοσκοπήσεις πλησιάζοντας στις κάλπες.

Το πιο σημαντικό σε ένα πόλεμο είναι να κοιμήσεις τον αντίπαλο. Να τον αφήσεις να σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών με αυτά που έχει ως δεδομένα στις δημοσκοπήσεις και την τελευταία εβδομάδα να βρεθεί προ μίας ταχείας μεταβαλλόμενης κατάστασης αδύνατο να αντιμετωπίσει και να πέσει τελικά. Η κινούμενη άμμος των εκλογών φιλοδοξεί να καταπιεί τον κ.Σαμαρά και τη πολιτική σταθερότητα της χώρας. Τώρα μάλιστα που ο λαός αισθάνεται ότι δεν ψηφίζει για τη Κυβέρνηση του η άμμος μπορεί ακόμα πιο εύκολανα απλωθεί σε όλα τα κόμματα και να ρουφήξει τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ προκαλώντας το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Την αντικατάσταση του κ.Σαμαρά. Την ελεγχόμενη Νέα Ελλάδα. Την απρόσκοπτη ροή του ευρωπαικού και διεθνούς χρήματος στις παραδοσιακές απολήξεις.

Πόσοι γνωρίζουν το σχέδιο είναι άγνωστο αλλά είναι βέβαιο πως για να κινηθεί ξανά γρήγορα όλη αυτή η άμμος των ψηφοφόρων και να διαψεύσει τις επιστημονικές δημοσκοπήσεις πρέπει να υπάρχει μία δύναμη, ένας μηχανισμός. Ένα παράλληλο κράτος που αθόρυβα θα φουσκώσει το ΣΥΡΙΖΑ, θα ξεφουσκώσει το ΠΟΤΑΜΙ, θα εξαφανίσει τη ΔΗΜΑΡ και τους ΑΝΕΛ και θα αναδείξει το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων την 25 Μαΐου 2014. Το απόλυτο αδιέξοδο που θα απαιτήσει μία οικουμενική αργή ή γρήγορη καταστροφή.Με τη βούληση του λαού.

Ο χρόνος τελειώνει και τα λεπτά είναι κρίσιμα. Για να ανατρέψει ο κ.Σαμαράς με το φως ένα τόσο σατανικό σχέδιο πολιτικής αστάθειας χρειάζεται τόλμη και αρετή.  Στοιχεία που διαθέτει, αλλά ο χρόνος είναι αυτός που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ποιος θα βρωμίσει ή καθαρίσει τον ελληνικό λαό πρώτος. Ένα λαό που έμαθε να αγαπάει το εύκολο κέρδος, την εύκολη δόξα. Ένα λαό που δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι αγαπάει πιο πολύ. Το σκοτάδι ή το φως...
 thedayaftergr.blogspot.gr