Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Θρίαμβος στη Θεσσαλονίκη για τα κορίτσια του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου- Κατέλαβαν την 3η θέση στο FINAL FOUR Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικείου ποδοσφαίρου Λυκείων 2014

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του  ΓΕΛ Ξυλοκάστρου καθώς πριν από
λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη νίκησαν  στο μικρό τελικό στο FINAL FOUR Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικείου ποδοσφαίρου Λυκείων 2014 με 4 - 3 στα πέναλτι ( κανονικός αγώνας 3 - 3 και παράταση 4 - 4 ) το 1ο ΓΕΛ Χανίων και κατέλαβαν επάξια την 3η θέση στη γενικκατάταξη , μετά από το Αριστοτέλειο Λύκειο Θεσσαλονίκης (1η θέση) και το ΓΕΛ Κιλκίς (2η Θέση)!
Μεγάλη πρωταγωνίστρια της μεγάλης αυτής επιτυχίας της ομάδας του Ξυλοκάστρου ήταν η διεθνής παίκτρια και σκόρερ Κωνσταντίνα Γιάννου της οποίας αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια , αλλά και τις υπόλοιπες κοπέλες για τη συλλογική προσπάθεια τους. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον εκ Δερβενίου coach της ομάδας και "προπονητή των πρωταθλημάτων" κ. Γιάννη Δορμπαράκη.
Με την εξασφάλιση της 3ης θέσης στο FINAL FOUR της Θεσσαλονίκης οι παίκτριες του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου κερδίζουν μπόνους για την εισαγωγή τους στη Γυμναστική Ακαδημία και σε άλλες σχολές.
Η ομάδα του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου με προπονητή και γυμναστή τον Γιάννη Δρομπαράκη αποτελείται από τις παίκτριες : Γκιάτα Ελίζα, Ζαφειροπούλου Παναγιώτα, Γαστουνιώτη Ελένη, Πιέτρη Αγγελική, Λυμπεράκου Μαριάνα, Γκουρβέλου Νικολέτα, Κούκα Παρασκευή, Μπασιώτη Βλασία, Κραβαρίτη Μαργαρίτα, Δανιλάκου Μαριέτα, Γιάννου Μαρία, Σπηλιώτη Παναγιώτα, Γιάννου Κωνσταντίνα και Κατσούλη.
Η ομάδα του ΓΕΛ Ξυλοκάστου προηγουμένως είχε ηττηθεί με 0 - 1 από το ΓΕΛ Κιλκίς, το οποίο έχασε στο Μεγάλο τελικό 4 - 2 από το Αριστοτέλειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου έφθασε στο FINAL FOUR΄της Θεσσαλονίκης μετά απο σειρά νικών καθώς απέκλεισε
με 6 - 0 το 4 ΓΕΛ Κορίνθου , με 5 - 0 το 2ο ΓΕΛ Άργους, με 4 - 0 το ΓΕΛ Καρδαμήλων Χίου και 4 - 1 στην Αθήνα το 1 ΓΕΛ Αχαρνών.