Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κώστας Καραμανλής: Να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία

Kostas-Karamanlis
Twitter@EmOikonomidis
Για μια Παράταξη, την Κεντροδεξιά, το dna της οποίας παραμένει βαθιά καραμανλικό, με αξιακό κώδικο και ηθικό πρότυπο τις διδαχές του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, προφανώς και η σημερινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, στην τελική ευθεία των εκλογών της Κυριακής, έχει ηχηρό αποτύπωμα και σημασία.
Ο πρώην πρωθυπουργός, και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δέχεται από το πρωί ευχές για την ονομαστική εορτή του, και εκ των πραγμάτων το κεντρικό ζήτημα το οποίο κυριαρχεί στις συζητήσεις, είναι η αναμέτρηση της Κυριακής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο ίδιος λοιπόν επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης της προσπάθειας της Παράταξης, όπως άλλωστε έχει κάνει και σε άλλες, οριακές και κρίσιμες στιγμές.
“Να στηρίξουμε την Παράταξη. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα”, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Καραμανλής, στην ανταλλαγή απόψεων που έχει από το πρωί με στελέχη της Κεντροδεξιάς, με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή του.

υστερογραφα