Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Χρήστος Δημητρόπουλος: «Πρέπει ο καθένας να σκεφθεί τι Ελλάδα θέλει και να αποφασίσει» (VIDEO)

Εμφάνιση nat_dim4.jpg
Περιοδεία στο Νομό Κορινθίας πραγματοποίησε το Μ.Σαββάτο η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ κα. Νατάσσα Ράγιου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής ΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστο Δημητρόπουλο και κλιμάκια τοπικών οργανώσεων. 

Επισκέφτηκε περιοχές της Κορίνθου, του Λουτρακίου, του Βραχατίου, του Κιάτου και του Διμηνιού. 
Συνομίλησε με απλούς πολίτες, με καταστηματάρχες και εργαζομένους, με τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες ενώ δεσμεύτηκε να επαναλάβει την περιοδεία, τις επόμενες μέρες, τόσο στις ορεινές όσο και στις πεδινές περιοχές του Νομού μας.


Εμφάνιση rag_dim1.jpgΣε ερώτηση δημοσιογράφου για τις επικείμενες Ευρωεκλογές. ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Η εντολή έδωσε ο Ελληνικός λαός τον Ιούνιο του 2012 ήταν σαφής. Να κρατήσουμε τη Χώρα μέσα στο ευρώ και να τη βγάλουμε από την κρίση.
Κάνουμε λοιπόν τον πρώτο απολογισμό: Απετράπη η έξοδος από το ευρώ, πιάστηκαν οι στόχοι, βγήκε πλεόνασμα, δίνεται κοινωνικό μέρισμα ενώ ταυτόχρονα βγήκαμε στις αγορές.
Εμφάνιση nat_dim5.jpgΤρία πράγματα όμως , κανείς δεν μπορεί  να αμφισβητήσει:

Ότι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι σήμερα εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι ήταν πριν 2 χρόνια. Ότι η ψυχολογία έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα να αλλάζει θεαματικά, εντός της Χώρα μας. Ότι έχουμε σταθεροποιήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. 
Τα επιτεύγματα αυτά πρέπει -όλοι μαζί- να τα περιφρουρήσουμε. 
Αναρωτηθείτε όμως ποιους θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη : 
Θέλουμε αυτούς που αμφισβητούν την Ευρωπαϊκή ένταξη της Χώρας; Θέλουμε εκείνους που τσακώνονται μεταξύ τους, για το αν θα… μείνουν στο ευρώ ή αν θα φύγουν απ’ το ευρώ; 
Εμφάνιση nat_7.jpgΘέλουμε να εκπροσωπηθούμε από το χθες της μιζέριας, από τους κήρυκες της καταστροφής; Από τους νοσταλγούς των ελλειμμάτων και της ...Αργεντινής; Από αυτούς που ποντάρουν μόνο στην καταστροφή της Χώρας μας;
Θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν αυτοί που προσπαθούν να ξαναβάλουν τη Ελλάδα σε περιπέτειες, να «σχίσουν» τα παλιά μνημόνια και να μας φέρουν καινούργια;
Σαφώς Όχι !  

Εμείς θέλουμε μια Νέα Ελλάδα που θα παίζει κρίσιμο ρόλο σε μια νέα Ευρώπη. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα που κερδίζει το στοίχημα της σταθεροποίησης και το στοίχημα της Ανάπτυξης. 


Θέλουμε και θα βγούμε από τα μνημόνια. 
Το μήνυμα λοιπόν των Ευρωεκλογών είναι συγκεκριμένο: Πρέπει ο καθένας να σκεφθεί τι Ελλάδα θέλει και να αποφασίσει.»