Τρίτη 8 Απριλίου 2014

To ΓΕΛ Ξυλοκάστρου "σάρωσε" 6 - 0 το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ξυλοκάστρου "Σωτήρης Αγγελόπουλος" το 1ο παιχνίδι γυναικείου ποδοσφαίρου Σχολικού Πρωταθλήματος 2014 , μεταξύ των ομάδων ΓΕΛ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και 4ο ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, με αποτέλεσμα 6-0 και κυπελούχο την ομάδα του ΓΕΛ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο σχολείων για το ήθος τους, την προσπάθεια τους και την αντοχή τους, ώστε να γίνει αυτό το όμορφο, μεταξύ τους παιχνίδι.
Αξίζουν ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια στους γυμναστές-καθηγητές τους κ.κ. Γιάννη Δρομπαράκη (Ξυλόκαστρο) και Πάτρα (Κόρινθος), διότι τόλμησαν και παρότρυναν τα κορίτσια των σχολείων τους και τελικά κατάφεραν να δημιουργήσουν δυο ομάδες στο Νομό Κορινθίας και τις αντίστοιχες συμμετοχές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, απο καρδιάς πραγματικά ,στους : κ. Ανδρέα Φιαμέγκο, κ. Νίκο Γιάννου, κ. Μιχάλη Ταλέλη και κ. Πέτρο Καβέτσο οι οποίοι στήριξαν από πλευράς τους την ομάδα του ΓΕΛ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ , από την πρώτη στιγμή που τους το ζήτησα, δείχνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράστασή τους στα παιδιά του τόπου μας, αλλά και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Τέλος , εύχομαι πραγματικά καλή δύναμη και καλή συνέχεια στα κορίτσια μας , γιατί την αξίζουν. Μακάρι η διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου να γίνει μέσα από τα σχολεία και μέσα από τα σχολικά πρωταθλήματα και μακάρι όσοι ασχολούμαστε με το γυναικείο ποδόσφαιρο να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας προς αυτόν τον στόχο.
Κορίτσια συνεχίστε δυνατά, το ποδόσφαιρο είναι ένα!!!

Ρένα Σιγάλα-Κούκα 
Πρόεδρος ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Μέλος της επιτροπής για το γυναικείο ποδόσφαιρο ΕΠΣ Κορινθίας