Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τα Ταρσινά κέρδισαν σε μπαράζ την Περαχώρα και περιμένουν την άνοδο!

http://www.apopsi24.gr/media/k2/items/cache/4b4a23f93965e457831e256bfb53eba3_M.jpg 

Τα Ταρσινά ’97, αν και αγωνίστηκαν για 50 λεπτά περίπου, με δέκα παίκτες. επικράτησαν της Περαχώρας με 0 - 3, στο μπαράζ των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση, στους ομίλους της Β’ Κατηγορίας και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις τη νέα αγωνιστική περίοδο, για να δουν αν τελικά θα βρεθούν στην Α2 Κατηγορία.
Η ομάδα της Βόχας προηγήθηκε με σουτ του Ξενογιάννη έξω από την περιοχή, μετά πάσα του Κριθαρά, αλλά στο 37’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάλλα με 2η κίτρινη κάρτα.
Στην επανάληψη, τα Ταρσινά όχι μόνο άντεξε, αλλά έφτασε στο 0 - 2 με φοβερό σουτ του Φιλόπουλου έξω από την περιοχή, με την μπάλα να «καρφώνεται» στο «Γ» της εστίας του τερματοφύλακα της Περαχώρας, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Το τελικό 0-3 έγινε όταν μετά από σέντρα του Φιλόπουλου, ο Κριθαράς δεν έπιασε καλά το σουτ, αλλά η μπάλα έφτασε στον Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε παίκτες και φιλάθλους των Ταρσινών να πανηγυρίζουν σαν τρελοί την μεγάλη νίκη, η οποία ευελπιστούν ότι τελικά θα τους δώσει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.