Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ντόρα: Οι Μπαλτάκοι δεν έχουν θέση στη ΝΔ

Dora-Bakoyannis
Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει καταφέρει με τη συνεπή πολιτική διαδρομή της να αυτοπροσδιοριστεί ως “κεντρώα” στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Γι’ αυτό και δεν ξενίζει η σταθερή ρητορική της κατά μιας ενδεχόμενης διολίσθησης της παράταξης προς το δεξί άκρο της, ένθερμος θιασώτης της οποίας ήταν ο Τάκης Μπαλτάκος.
Ο παραιτηθείς Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, που εξελίσσεται σε μοιραίο πρόσωπο για την Κεντροδεξιά, καθώς φρέναρε τη μεγάλη δημοσκοπική ανάκαμψη που κατέγραφε η Νέα Δημοκρατία, περνώντας ακόμη και μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από πολλούς μήνες, έφτασε στο σημείο, με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”, έφτασε στο σημείο να… απειλεί με την ίδρυση “δεξιού κόμματος”, μετά τις ευρωεκλογές.
Σήμερα, με συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84″, η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε συνέχεια στο θέμα Μπαλτάκου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
“Η Νέα Δημοκρατία δεν εκπροσωπεί πατριδοκάπηλους. Εκπροσωπεί πατριώτες. Η υπόθεση Μπαλτάκου έκανε ζημιά στο κόμμα μας. Αν υπάρχουν και άλλοι ”Μπαλτάκοι” στη Νέα Δημοκρατία, δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Το είπε και ο Πρωθυπουργός”, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ακόμη ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια έλλειψη κοινής αντίληψης για το ποιό μπορεί να είναι το μέλλον της χώρας, ενώ πρόσθεσε ότι η κρίση πρέπει να μας οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος.

ysterografa.gr