Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σαμαράς: Διώξαμε τον εφιάλτη. Χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα

Antonis-Samaras-Greek-PM
Την προοπτική μιας καλύτερης επόμενης μέρας για την Ελλάδα, παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.
Ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κατάφερε να διώξει τον εφιάλτη, και “μαζί χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα της Ελπίδας”, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου πρόσκλησης προς τον Φώτη Κουβέλη για να συμμετάσχει η Δημοκρατική Αριστερά στην κυβέρνηση, μετά τις διπλές εκλογές του Μαϊου, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης “Μεγάλου Συνασπισμού”, ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι “όσο η Αξιωματική Αντιπολίτευση μένει κολλημένη στο χειρότερο χθες, δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μαζί της”.
Ο Πρωθυπουργός σημειώνει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει 121 βουλευτές για να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή, δείχνοντας ότι διατηρεί την ελπίδα να προκύψει ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, χωρίς να χρειαστούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

ysterografa.gr