Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Με όρους επικοινωνίας  πιστεύουν ακόμα διάφοροι πολιτικοί όλων των κομμάτων ότι θα κερδίσουν τους δημαρχιακούς και περιφερειακούς θώκους.  Με αυτή την τραγική επιλογή του το σίγουρο είναι ότι το βράδυ των τοπικών εκλογών της χώρας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο κόσμος, οι απλοί πολίτες που δεν αμείβονται με τα χιλιάδες ευρώ των κρατικών λειτουργών δεν ενδιαφέρονται πια για το πολιτικό lifestyle. Χωρίς δουλειές, χωρίς εισοδήματα και με δυσβάσταχτα χρέη δεν συγκινούνται πλέον από πολιτικές φανφάρες και μετριότητες του χθες. Αναμένουν νέους ανθρώπους όλων των ηλικιών από όλους τους χώρους, πολιτικούς και μη, που έχουν να προσφέρουν στους πολίτες και όχι να λάβουν κατά βάση κοινοτικά κονδύλια. 

Η εμμονή σε επικοινωνιακά τρικ, ανώνυμα και μη, θα ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο την οργή των ψηφοφόρων ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις και θα στρέψει την προσοχή των ψηφοφόρων σε ανώμαλες λύσεις. 

Η πολιτική ανωμαλία του συνεχούς προβολής φοροφυγάδων, καταδίκων, μετριοτήτων και αχυράνθρωπων του χτες θα φέρει στο προσκήνιο την αυγή της αντίδρασης. Τότε φυσικά θα είναι πολύ αργά για δάκρυα και αφορισμούς…
 
thedayaftergr.blogspot.gr