Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πανετοιμη η Κόρινθος για το ντέρμπι απέναντι στην Καλαμάτα στο Συνοικισμό

http://4.bp.blogspot.com/_z_xe3c8TYfc/TSoCSu8pRuI/AAAAAAAAAZg/peeDw4gjucw/s1600/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A3+16+06+.jpg
Η Κόρινθος επιστρέφει την Κυριακή (9/2) στο γήπεδο του Συνοικισμού για το μεγάλο ντέρμπι με την Καλάματα και φιλοδοξεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Ο Θύμιος Γεωργούλης έχει εξαιρετική παράδοση ως προπονητής απέναντι στη Μαύρη Θύελλα και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην τεχνική ηγεσία της Μπάρτσα, ενώ δήλωσε "Είμαστε Κόρινθος και θα μιλήσουμε μες τον αγωνιστικό χώρο" Για το ντέρμπι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γκεοργκίεφ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κουλού, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Κορίνθου αναμένεται να βρεθεί και ο κόσμος της ομάδας, που ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στον Συνοικισμό, ενώ τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει και η Καλαμάτα. Η Λέσχη Φίλων της Κορίνθου "Θύρα 3" εξέδωσε ανακοίνωση - κάλεσμα, για το αυριανό ντέρμπι που αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Η συμμετοχή μας είναι η δύναμη μας. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες και τον προπονητή, στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουν και στο τέλος, όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την μεγάλη νίκη!
Σας περιμένουμε την Κυριακή όλους στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την μεγάλη μας νίκη". 

Το πρόγραμμα των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου:
Κόρινθος-Καλαμάτα
Παναργειακός-Αρης Αιτωλικού
ΑΕ Ερμιονίδας-ΠΑΟ Βάρδας
Αχαϊκή-ΠΦΟ Πανόπουλου
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Σαγέικων
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Ατρόμητος Αχαΐας
Μεσσηνιακός-Πανναυπλιακός
ΑΕ Μεσολογγίου-Παναρκαδικός