Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Bασίλη Νανόπουλου με το διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γιάννη Άρχοντα

Ο νέος Διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιάννης  Άρχοντας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κορινθίας την Παρασκευή, 31/01/2014. 
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιάννης  Άρχοντας είχαν   μια εποικοδομητική συζήτηση κι έθεσαν τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία.
Η γνωριμία και η συνεργασία μεταξύ του προέδρου και του διοικητή είναι μακρά καθώς ο κ. Άρχοντας ήταν Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Πελοποννήσου για πολλά χρόνια .
Κατά την συνάντηση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλος τόνισε την σημαντικότητα της συνεργασίας με το νοσοκομείο, καθώς αποτελεί ένα πάροχο υγείας που συμβάλει στην ανάπτυξη του νομού μας- παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες –αλλά και σαν αγοραστής προϊόντων και υπηρεσιών που ενισχύει την τοπική οικονομία (περίπου με ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τις αγορές του νοσοκομείου).
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλος ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Άρχοντα για τα προβλήματα και  τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί με στόχο την ανάπτυξη της δυναμικότητας και την επέκταση του νοσοκομείου.
Ο διοικητής από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το κομβικό αυτό νοσοκομείο να βελτιωθεί σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.

Ο πρόεδρος κ. Νανόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα ηγεσία του νοσοκομείου που είναι απαραίτητη για την πρόοδο  και την οικονομική ανάπτυξη της Κορινθίας.