Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

"ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"¨ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

http://www.philenews.com/data/2013/10/11/isodynamia-nd-syriza-se-nea-dimoskopisi-me-tin-cha-stin-triti-thesi.jpg

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμα για να λήξουν οι δύο δημοσκοπήσεις που "τρέχουν" στο ιστιολόγιο  "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ".

Η πρώτη αφορά τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με την ερώτηση : «Εάν είχαμε τώρα δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ποιός πιστεύετε θα έβγαινε Δήμαρχος;»
 Στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης έχουν ανακοινώση την υποψηφιότητά τους για τον δημαρχιακό θώκο:

1)  O  58αρχονος γεωπόνος, Διευθυντής της Γεωργικής Σχολής ΑΧΕΠΑ Βέλου και τ. Αντινομάρχης Κορινθίας, Ηλίας Ανδρικόπουλος που θα ηγηθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης   της Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» , καθώς ο άλλοτε και επί χρόνια Δήμαρχος Ξυλοκάστρου και αρχηγός του Συνδυασμού  Δημήτρης Σκούρας δεν πολιτεύεται. 


2) Ο εκπαιδευτικός Βλάσης Τσιώτος ως υποψήφιος  του Συνδυασμού  "Νέα Δημοτική Κίνηση".


3)  Ο Ανδρέα Ζάρρος ως υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής των δυνάμεων της Συμπολιτείας, κλπ  πολιτών


4)  ο νυν Δήμαρχος  Αντώνης Κλαδούχος δεν έχει ανακοινώση ακόμα την εκ νέου κάθοδό του στις εκλογές , επικεφαλής του Συνδυασμού "Κίνηση Πολιτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης".


5 )  ο Πολιτικος Μηχανικός και t. αντιδήμαρχος Φάνης Μπρακουλιας   που ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδιασμό του νυν δημάρχου "Κίνηση Πολιτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης"και

6) η Πρωτοβουλία   πολιτώνν Ευρωστίνης   -Ξυλοκάστρου συνδυασμός που προέρχεται από την Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης


Η δεύτερη δημοσκόπηση αφορά  τις περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί οι περισσότερες υποψηφιότητες και φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Πελοποννήσου αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τους αναγνώστες μας "Ποίον θεωρείται τον καταλληλότερο περιφερειάρχη για την Πελοπόννησο".
Υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι: ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, , ο βουλευτής  Οδυσσέας Βουδούρης, ο Λάμπρος Μπούκλης της οικολογικής συμπολιτείας του Μοριά, ο Γιάννης Μανώλης, ο Νίκος Γόντικας και ο βουλευτής της Χ. Α. Δημήτρης Κουκούτσης
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΣΨΗΦΙΣΤΕ  ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ