Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Σε καλό δρόμο η Εθνική Παίδων 2 - 0 την Ουκρανία στο Λουτράκι

Σε καλό δρόμο οι Παίδες

Νικηφόρα συνέχισε την προετοιμασία της για την Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα 25-30 Μαρτίου, η Εθνική Παίδων.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε  στο Λουτράκι την Τετάρτη (12/2), η ομάδα του Μπάμπη Ζελενίτσα επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Λάμπρου (16') και Γκρόσιου (30'). Η ελληνική ομάδα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αρκετές επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων
Η σύνθεση της Εθνικής: Κατσιμήτρος (55' Θ. Τσέλιος), Γραμματίκας (41' Στρατήγης), Παντεκίδης, Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης (41' Σαλταμάρας), Πατράλης (41' Καρβουνίδης), Μανθάτης (41' Η. Τσέλιος), Αγγελόπουλος (41' Μελετλίδης), Δημητριάδης (41' Πλέγας), Γκρόσιος (41' Καράκουτης), Λάμπρου (41' Χατζάρας).
Ζελενίτσας: «Διαχειριστήκαμε καλά το ματς»
Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μπάμπης Ζελενίτσας δήλωσε: «Ήταν το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από την elite round και θέλαμε να δούμε την κατάσταση των παιδιών.
Η απόδοση της ομάδας είχε κάποιες διακυμάνσεις, όμως αυτό ήταν φυσιολογικό καθώς χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες.
Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε περισσότερα γκολ, όμως δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια.
Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο και φιλοδοξούμε να είμαστε έτοιμοι στα τέλη Μαρτίου για τους επίσημους αγώνες».