Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Συγκίνηση για τον θάνατο του γιατρού Ανδρέα Αβραμόπουλου - ''Έσβησε'' στο πάρκινγκ νοσοκομείου!

Πάτρα: Συγκίνηση για τον θάνατο του Ανδρέα Αβραμόπουλου - ''Έσβησε'' στο πάρκινγκ νοσοκομείου! Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας ο ξαφνικός θάνατος του γιατρού, δερματολόγου και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Αβραμόπουλου. Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου αργά χθες το βράδυ (21-01-2014).

Ο γιατρός ήταν 59 μόλις ετών. Ήταν παντρεμένος. Σήμερα το πρωί στο σχολείο που εργάζεται η γυναίκα του ως δασκάλα, ανακοινώθηκε η θλιβερή είδηση του θανάτου του.

Σύμφωνα με το thebest.gr, o Ανδρέας Αβραμόπουλος, μετά το τέλος των ραντεβού στο ιατρείο του, στην οδό Κανακάρη και Πατρέων, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό του, στη ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας". Μπήκε στο προαύλιο του νοσοκομείου, στάθμευσε το αυτοκίνητο, ωστόσο δυστυχώς, δεν πρόλαβε να βγει από αυτό...

Τον γιατρό βρήκαν στο σημείο οι οικείοι του, γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα, οι οποίοι τον αναζητούσαν και υπέθεσαν ότι μπορεί να είχε κατευθυνθεί στο νοσοκομείο, καθώς γνώριζαν ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.