Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Παραίτηθηκε ο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων κ. Κώστας Γιώτης.

 
Την παραίτηση του από επικεφαλής του συνδυασμού « Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» υπέβαλε απόψε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων κ. Κώστας Γιώτης.
 Η δήλωση του κ. Γιώτη:
"Παραιτούμαι και για προσωπικούς, επαγγελματικούς και για πολιτικούς λόγους αφού στηρίχθηκε η παράταξη από μια πολιτική δύναμη με την οποία έχω πολλές διαφωνίες" είπε ο κος Γιώτης διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δε γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους

 O Kώστας Γιώτης είναι γνωστός δικηγόρος της  Κορίνθου, δυναμικός και ιδιαίτερα αγαπητός στους Κορίνθιους αυτοδιοικητικός έχει μια έντιμη και καταξιωμένη πορεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο Κώστας  Γιώτης, που άτυπα στηρίχθηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,  αναμετρήθηκε στο Β΄ Γύρο με τον σημερινό δήμαρχο Κορίνθου  Αλέκο Πνευματικό , που επίσημα υποστηριζόταν  από το ΠΑΣΟΚ.  και έχασε αφού συγκέντρωσε όμως ένα πολύ σημαντικό ποσοστό 43,58%.
Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι επόμενες πολιτικές επιλογές του Κορίνθιου δικηγόρου ,σίγουρα όμως αποφάσισε και ειπε απόψε οριστικά «αντίο» στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.