Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο Κικίλιας πρότεινε τον Μολυβιάτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Antonis-Samaras-Vassilis-Kikilias
Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μολυβιάτη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ως διαδόχου δηλαδή του Κάρολου Παπούλια, πρότεινε ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής Βασίλης Κικίλιας.
Πέτρος Μολυβιάτης,παράδειγμα αξιοπρέπειας και πολιτικής ακεραιότητας στις φαύλες εποχές που ζούμε. Ιδανικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.
Με την παραπάνω πρόταση, ο Βασίλης Κικίλιας επιχείρησε να δώσει λύση στο μείζον πολιτικό θέμα που διαμορφώνεται, και απειλεί να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές ακόμη και εντός του 2014, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να στηρίξει καμία πρόταση της κυβέρνησης, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες κάλπες.
Ο Πέτρος Μολυβιάτης χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης στο σύνολο του πολιτικού κόσμου, από την εποχή που διετέλεσε στενότερος συνεργάτης του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και ως Υπουργός Εξωτερικών της πρώτης κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2004.