Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE «Καρέ» ο Ολυμπιακός Βόλου, σε ματς παρωδία με Γλυφάδα.

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140104/engine/pegasus_LARGE_t_1041_106163393_type11291.jpg
 Με το... δεξί μπήκαν στο 2014 Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή επικρατώντας εκτός έδρας 4-0 επί της Γλυφάδας και 2-0 του Αστέρα Μαγούλας, αντίστοιχα.
 Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τη Γλυφάδα 4-0 σε αγώνα παρωδία στην Καισαριανή, με την αθηναϊκή ομάδα να ξεκινά με 10 παίκτες και τις δύο ομάδες να τελειώνουν με εννέα η κάθε μία.
Όλα στην Καισαριανή άρχισαν από τη στιγμή που η Γλυφάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 11άδα και παρουσιάστηκε στον αγώνα με 10 παίκτες, απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου.
Μόνο που στην εξέλιξη του αγώνα συνέβησαν πολλά ευτράπελα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, έπειτα από 32 αγωνιστικά λεπτά είχε φθάσει το σκορ στο 4-0 ! Όμως στο 41' ο Μάριο Μπρέσκα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου έμειναν κι αυτοί με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Παρόλα αυτά τα προβλήματα για τη Γλυφάδα δεν σταμάτησαν εκεί, με την αθηναϊκή ομάδα να παρατάσσεται στην έναρξη του β' ημιχρόνου με εννέα παίκτες, λόγω προβλήματος τραυματισμού του Μαρκάκη.
Για να ακολουθήσει μια κίνηση fair play από τους φιλοξενούμενους, με τον Στάθη Ρόκα να αποχωρεί από το παιχνίδι, προφασιζόμενος τον τραυματία, αλλά αυτό έγινε έπειτα από εντολή του προπονητή του.
Ετσι ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε με τις ομάδες να είναι με εννέα παίκτες η κάθε μία. Το σκορ, δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τρεις βαθμούς και να αποσπάται των Χανίων επτά βαθμούς.
ΓΛΥΦΑΔΑ: Χρήστου, Δημακάκος, Κουντούρης, Στασινόπουλος, Παιδάκης, Μαυρίας, Κόκκαλης, Νικολιάς, Μουστάκης, Μαρκάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Κόμνος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Ρόκας, Πινδώνης (46’ Κολημήτρας), Δεινόπαπας, Μπρέσκα, Κατσίκης (46’ Πόνσε), Γκούρμα (46’ Ντινόπουλος).


Η Παναχαϊκή συνεχίζει το ντεμαράζ, επικρατώντας του Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα με 2-0. Ο νεοαποκτηθείς Στεργίδης άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή στο 24', για να «σφραγίσει» τη νίκη της ο Κοντογουλίδης στο 69'. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Πάτρας ανέβηκε στους 19β και αρχίζει και κρυφοκοιτάζει την προοπτική των πλέι οφ, απέχοντας έξι βαθμούς από αυτά.
Αστέρας Μαγούλας (Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Ιατρού (73' Πολίτης), Νόνης, Στατομήτρος, Έβερετ, Αντωνόπουλος, Ντιέγκο, Μαρίνου, Στρατάκης (69' Ασλανίδης)
Παναχαϊκή: (Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Πλέγας (46' Χύσα), Φατιόν, Στεργίδης (46' Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτέν, Λίτσης (80' Ντα Κόστα), Χιντζίδης, Κωστόπουλος.

Με σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται η 14η αγωνιστική της Football League στο νότιο όμιλο, με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν αγωνίστηκαν το Σαββάτο να ρίχνονται στην «μάχη» για τον πρώτο αγώνα του 2014. Η αγωνιστική κλείνει με τα  παιχνίδια της Κυριακής, όπου ο Φωστήρας υποδέχεται την Επισκοπή, ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει τον Αχαρναϊκό στο Αίγιο και ο Βύζας Μεγάρων ταξιδεύει στον Πύργο για να παίξει με τον Πανηλειακό, ενώ τέλος ο Α.Ο.Χανιά αντιμετωπίζει των Ηρακλή Ψαχνών στις 18:00. Η έναρξη  των υπολοίπων αγώνων έχει οριστεί για τις 15:00.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
Παρασκευή (3/1)
Καλλιθέα- Φωκικός 2-1
Σάββατο (4/1)
Αστέρας Μαγούλας - Παναχαϊκή 0-2
Γλυφάδα - Ολυμπιακός Βόλου 0-4
Κυριακή (5/1)
15:00 Φωστήρας - Επισκοπή
15:00 Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός
15:00 Πανηλειακός - Βύζας Μεγάρων
18:00 Χανιά - Ηρακλής Ψαχνών