Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Έξω από το Κύπελλο η ΑΕΚ!

aek12_600_319

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 2-0 στην παράταση την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο και την πέταξε εκτός ημιτελικών στο Κύπελλο Ερασιτεχνών! Τραγική εμφάνιση από την Ενωση, που είδε τους Κρυστάλλη και Λαζαρίδη να σκοράρουν δύο φορές μέσα σε 2 λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης.
 Απογοητευτική ήταν η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Κι αν το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, αυτό οφείλεται στο καθαρό μυαλό που έλειπε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιούργησαν και έχασαν 2-3 μεγάλες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον Δέλλα να φωνάζει από τον πάγκο και τους περίπου 3.000 φίλους της που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, να προσπαθούν να αφυπνήσουν τους παίκτες, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι. Χωρίς δημιουργία και ρυθμό, έμοιαζε και ήταν ακίνδυνη για την εστία του Ταταρίδη.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Μπρέσεβιτς και τον Αργυρίου, για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αποκορύφωμα η φάση του 102', με τους γηπεδούχους να διώχνουν πάνω στη γραμμή πλασέ του δεύτερου, αλλά και η κεφαλιά του πρώτου στο 105' να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Ταταρίδη.

Η ψυχρολουσία για την ΑΕΚ ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης (106' και 108'). Ο Κρυστάλλης που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή έκανε το 1-0, κι ενώ όλη η ΑΕΚ έψαχνε την ισοφάριση ο Λαζαρίδης με ένα καταπληκτικό γκολ υπέγραψε την καταδίκη της ΑΕΚ, βάζοντας ιδανικό επίλογο στο 2013 για την ομάδα του και βυθίζοντας την ΑΕΚ στα προβλήματά της...
Αγροτικός Αστέρας (Δηλμπέρης):
Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (Κρυστάλης 74'), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (Παπαδόπουλος 59'), Αθανασιάδης (Κουκουλάκης 46'), Βελίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (Τσεβάς 80'), Ντακόλ (Αργυρίου 46'), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.