Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ατρόμητος Αχαϊας πέρασε στα ημιτελικά πήρε την νίκη στη Θεσσαλονίκη

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e8df5e4d5eb88643f8af3445021fafd8_XL.jpg 
Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ατρόμητος Αχαϊας που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ” Εθνικής καθώς επικράτησε με 0-1 επί του Διγενή Λακκώματος στο γήπεδο «Αβρααμ Παπαδόπουλος» στην Θεσσαλονίκη .

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το γκολ του Γιώργου Γραμματικόπουλου στο 14΄, όταν ύστερα από ωραίο συνδυασμό  Ντόμα και Βαβάτσικου, με τον τελευταίο από αριστερά να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον σκόρερ, όπου βρέθηκε μόνος απέναντι από την αντίπαλη εστία και με πλασέ σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του Λάππα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν στο 23΄ σε φάση διαρκείας  ωστόσο, στα καρέ του Ατρομητου. ο Τζουραμάνης σωτήρια με διπλή απέκρουση σε προσπάθειες των Παπαποστόλου και Μιχάλη κράτησε το «μηδέν», ενώ η μπάλα κόλλησε ακόμα και στην λάσπη, με τους φιλοξενούμενους να μην ισοφαρίζονται… τελευταία στιγμή! 
Στο 75΄ ο Ν. Γραμματικόπουλος με ωραία μπαλιά βγάζει τον Γκάτση μόνο απέναντι στο τέρμα του Διγενή, ωστόσο τον ανατρέπει αντικανονικά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δραγανίδης και ως τελευταίος παίκτης που ήταν ο Γκάτσης και σε προφανή θέση για γκολ ο διαιτητής Φωτιάδης από την Καστοριά, αποβάλλει τον Δραγανίδη… Στην συνέχεια ομως, ο Νίκος Γραμματικόπουλος, διαμαρτυθήκε αναίτια στον διαιτητή και αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί και ο ίδιος!!  Αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να μείνουν με δέκα παίκτες.Το φαουλ στην συνέχεια της φάσης εκτέλεσε ο Θωνιάτης, η μπάλα κοντράρισε σε χέρι αντιπάλου, ο Ατρόμητος φωνάζει ωστόσο, ήταν μια φάση που κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με βεβαιότητα
Έτσι η ομάδα του Θοδωρή Πατρώνη είχε σε καλή μέρα τους Σαμπανέϊ, Ντόμα, Νικολόπουλο αλλά και Τζουραμάνη, χωρίς βεβαίως να υστερήσει κανείς και έτσι κατάφερε να κρατήσει στο σκορ παρά την πολιορκία που δέχθηκε, να παρει την πρόκριση  για την επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου σε διπλά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Κοσμίν Μπαρκαουάν) Μπαντής, Λαμπερνάκης, Σπανός (46′ Λιόλιος), Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (70′ Αθανασιάδης), Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (82′ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: (Θοδωρής Παρώνης): Τζουραμάνης, Μαντάς (43′ λ.τ. Ν. Γραμματικόπουλος), Ζέλιος, Αθανασίου, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ, Θωνιάτης, Ντόμας, Γ. Γραμματικόπουλος (53′ λ.τ. Τρίγκας), Γκάτσης (87′ λ.τ Χ. Βέρρας), Βαβάτσικος.