Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΙΣ START UPS ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ "ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ"

Εμφάνιση ekdilwsi.jpg


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην Αθήνα, στο πλαίσιο των δράσεων «Οι Καινοτόμοι. Εναλλακτική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα», που διοργανώνονται από τη Νέα Δημοκρατία, εκδήλωση με θέμα «Μια εναλλακτική προσέγγιση στις start ups επιχειρήσεις».
Ομιλητές ήταν ο κ. Νότης Μηταράκης υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο κ. Λουκάς Πιλήτσης, CEO Piraeus Equity Advisors, Head of the Venture Capital, η κα Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, Εξειδικευμένη νομικός σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας, ο κ. Δημήτρης Καλαβρός, Co-founder Foundation, ο κ. Γιάννης Παπαδάκης, CEO Pollfish και συντονιστής ο δημοσιογράφος κ.  Δημήτρης Μαρκόπουλος.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης επισημάνθηκαν οι ευκαιρίες που φέρνουν οι start ups επιχειρήσεις και αναπτύχθηκαν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται από την κυβέρνηση για την ενθάρρυνση της νέας και νεανικής επιχειρηματικότητας.
Οι δράσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή με εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, στο Μέγαρο Μουσικής, με θέμα «Family Business. Απ’ το τεφτέρι, στο τάμπλετ».
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη εργαλείων στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη εναλλακτικών προτάσεων, η ενθάρρυνση της νέας και νεανικής επιχειρηματικότητας και η συμβολή στο άνοιγμα του δρόμου για ένα υγιές και στέρεο αναπτυξιακό μοντέλο