Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ OPENKORINTHOS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ

 
Πανελλήνια αναγνώριση κερδίζει πλέον η κοινότητα ενεργών Δημοτών της Κορίνθου (στη διεύθυνση openkorinthos.gr ) για την καινοτομία της να βάλει στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής τον απλό πολίτη.

Στην παρουσίαση του εγχειρήματος προχώρησε η ιστοσελίδα citybranding.gr που αποτελεί ένα σημείο συνάντησης όλων των καινοτόμων προσπαθειών στην Ελλάδα για "ανοιχτές και έξυπνες" πόλεις.

Συνέντευξη για το εγχείρημα δόθηκε στην ιστοσελίδα radiobubble.gr ενώ αφιέρωμα είχε πραγματοποιήσει και η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Ταυτόχρονα ένα πολιτικό κόμμα ζήτησε την τεχνογνωσία μας για να προχωρήσει σε ανάλογο εγχείρημα σε σε άλλες ελληνικές πόλεις

Τέλος, δύο ομάδες πολιτών από το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη ήρθαν σε επαφή μαζί μας για να ζητήσουν την τεχνογνωσία του εγχειρήματος ώστε να το υλοποιήσουν στην περιοχή τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι συμμετοχή του κόσμου αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, τόσο στα Κοινωνικά Δίκτυα όσο και στην ιστοσελίδα.

Το εγχείρημα του Openkorinthos ξεπέρασε πλέον τα τοπικά και περιφερειακά όρια και ετοιμάζει συνεργασίες καινοτομίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το κάλεσμα συνεργασίας στο Openkorinthos από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας δείχνει ότι τώρα και μέσα στην κρίση είναι η στιγμή για καινοτομία, για συνεργασίες και εξωστρέφεια. Οι απλοί πολίτες μπορούν πλέον να εκφραστούν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας

Openkorinthos