Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ψηφίστε τον MVP της 1ης αγωνιστικής, της Α1 Κορινθίας

Συνεχίζουμε για 2η σεζόν, την ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη κάθε αγωνιστικής της Α1 Κορινθίας.
Το πρωτάθλημα αν και καθυστέρησε αρκετά, ξεκίνησε και έτσι η δράση στα γήπεδα είναι πλέον γεγονός.
Αρκετοί παίκτες ξεχώρισαν στις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής και μπορούμε να δούμε τους επικρατέστερους, για την ανάδειξη του MVP.

Λιβανός Νίκος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ): Δεν θα είναι καθόλου παράλογο, αν αναφέρουμε ότι πραγματικά ο Νίκος Λιβανός, σε ορισμένες φάσεις του αγώνα της ομάδας του, κόντρα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, έπαιζε κυριολεκτικά μόνος του, κόντρα σε όλους. Εκπληκτικός και πολύ σταθερός όπου χρειάστηκε. Οι συμπαίκτες του, του χρωστούν πάρα πολλά, καθώς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και φυσικά ο κύριος λόγος που ο Αστέρας κατάφερε τελικά να φύγει νικητής από το γήπεδο.

Μαρτίνος Αρίωνας (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ): Δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό γκολ – φάουλ που πέτυχε, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του, κάνοντας το 0-1, στη νίκη τελικά με 0-2 του Παννεμεατικού επί του Πανσολυγειακού, ήταν και ο παίκτης «ορχήστρα» για την ομάδα της Νεμέας, καθώς από τα πόδια του, περνούσαν όλες οι μπάλες, ώστε να ξεκινήσει κάθε επίθεση.

Παπαδημητρίου Νίκος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ): Απο τους παίκτες που βοήθησαν στην ανατροπή του 1-0, σε 1-3, επί του Κύψελου ήταν ο Νίκος Παπαδημητρίου. Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού Λουτρακίου, όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του, σημείωσε μάλιστα και ένα γκολ, στη νικηφόρα τελικά πρεμιέα της ομάδας του.

Πέτρου Σωκράτης (ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ): Άλλος ένας παίκτης από το χώρο του κέντρου, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φύγει νικήτρια από το γήπεδο. Ο Σωκράτης Πέτρου, ήταν παντού, βοηθώντας μάλιστα και ως κόφτης μπροστά από το κεντρικό δίδυμο, κλείνοντας τους χώρους από τους παίκτες της Ελλάς Βέλου, ενώ βοηθούσε και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Πιλιαφάς Ανδρέας (ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ): Μπορεί να μην σκόραρε, δημιούργησε πάρα πολλούς κινδύνους στην εστία του Σπαθοβουνίου, «σέρβιρε» έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του και γενικά ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά στον αγωνσιστικό χώρο, στην νίκη με 4-0 για το Καμάρι.

Ο νικητής και φέτος θα παραλαμβάνει δώρο, για το οποίο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες.

H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας στο παρακάτω LINK:


apopsi24.gr