Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Κικίλιας: Μήπως το “συνταγματικό τόξο” να αναθεωρήσει… περί τα του οίκου του, πρώτα;

Vassilis-KikiliasΣε αντίθεση με άλλους “συναδέλφους” του στη Βουλή, ο Βασίλης Κικίλιας είχε από την πρώτη στιγμή διατυπώσει δημοσίως τους δισταγμούς του για το κατά πόσο η επιχείρηση εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής, με τις συντονισμένες κινήσεις της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, θα οδηγούσε και στον πολιτικό αφανισμό του ακραίου μορφώματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας έχει διατυπώσει την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα να πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο σοβαρά με την αυτοκάθαρσή του, και με την ουσιαστική εξάλειψη των λόγων που οδηγούν πολλούς Έλληνες στο να δηλώνουν ότι θα στηρίξουν στις επόμενες εκλογές τη Χρυσή Αυγή, παραβλέποντας το γεγονός ότι τα στοιχεία οδηγούν σε δράση εγκληματικής οργάνωσης.
“Δημοσκόπηση πίσω από δημοσκόπηση με σταθερά τρίτη τη ΧΑ. Μήπως το “συνταγματικό τόξο” να αναθεωρήσει περί τα του οίκου του πρώτα?! Καλημέρες”, έγραψε με έμφαση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

ysterografa.gr