Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επεισοδιακή άφιξη στον Κορυδαλλό για Μιχαλολιάκο, Λαγό, Πατέλη – Πρώτη φορά αρχηγός κόμματος φυλακίζεται

Η στιγμή της μεταγωγής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Μια πρωτοφανή στιγμή στην ιστορία της ζει η χώρα. Για πρώτη φορά, αρχηγός κόμματος οδηγείται στις φυλακές για να προφυλακιστεί. Για πρώτη φορά άλλωστε επικεφαλής κόμματος θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.
 Τη θλιβερή πρωτιά θα έχει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που τα ξημερώματα μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και μαζί τον βουλευτή του κόμματός του, Γιάννη Λαγό και τον "πυρηνάρχη" της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, αλλά και την 39χρονη ανθυπαστυνόμο που "κάρφωνε" μη συμπαθούντες τη Χρυσή Αυγή, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε πρώτη φάση όλοι θα κρατηθούν στην 6η πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, εκεί όπου κρατούνται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, οι συγκρατούμενοί του και επιχειρηματίες για χρέη στο δημόσιο και θα προαυλίζονται μόνοι τους.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος Πατέλης θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ενώ η ανθυπαστυνόμος θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα

 Την ώρα που η αυτοκινητοπομπή έφτασε στον Κορυδαλλό, οι κρατούμενοι στις δικαστικές φυλακές... αφηνίασαν! Σύμφωνα με πληροφορίες έβλεπαν στην τηλεόραση θα όσα συνέβαιναν απ' έξω. Τότε, άρχισαν να χτυπούν πόρτες, να κλωτσούν κάγκελα και να φωνάζουν!
Ήταν από νωρίς γνωστό πως υπήρχαν αντιδράσεις μεταξύ των κρατουμένων για το ενδεχόμενο να είναι συγκρατούμενός τους ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός και ο "πυρηνάρχης" της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης.

newsit.gr