Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η ομάδα νέων του Αστέρα Δερβενίου νίκησε τον Παννεμεατικό με το ευρύ 1 – 4

Image Hosted by ImageShack.usΣτο δεύτερο αγώνα του, στο γήπεδο Πετρίου Νεμέας, ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε τον Παννεμεατικό με το ευρύ 1 – 4. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, ιδίως στο α’ μέρος, όπου πέτυχε τρία τέρματα.Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, καθοδηγούμενος από τους Μερκούρη, Ν. Καλυτέρη και Σεφέρη, ο Αστέρας διέλυσε την άμυνα του Παννεμεατικού και κάθισε από νωρίς στη θέση του οδηγού του αγώνα. Στο 5’ ο Ν. Καλυτέρης έγραψε το 0 – 1 με σουτ στο "Γ" της εστίας του Παννεμεατικού. Ο επιθετικός μονόλογος του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 16’ ο Μερκούρης με υπέροχο σουτ έγραψε το 0 – 2. Ακολούθησε στο 26’ το τρίτο τέρμα του Αστέρα με τον Σεφέρη.
Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον Παννεμεατικό να παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και για ένα 10λεπτο πίεσε πολύ την άμυνα του Αστέρα. Κατάφερε μάλιστα στο 48’ να πετύχει τέρμα, αλλά ο Μερκούρης με ατομική ενέργεια στο 57’ πέτυχε το 1 – 4 και έδωσε τέλος στις όποιες προσπάθειες των παικτών του Παννεμεατικού.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μουτάφης, Κανελλόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Μελισσαρόπουλος, Ψαρρός, Δήμας, Ν. Καλυτέρης, Μερκούρης, Λάτσινος, Σεφέρης, Αθ. Καλυτέρης.