Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Tρόμος στο Ρέθι από τις απανωτές ληστείες


Άναστατοι είναι οι κάτοικοι στο Ρέθι μετά τις απανωτές δύο ληστείες στα τέλη της περασμένης εβδομάδας οι οποίοι και δικαιολογημένα  ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση.
 Συγγεκιμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 23:00 περίπου στο Ρέθι Κορινθίας τέσσερις άντρες φορώντας κουκούλα, πιθανότατα αλλοδαποί, μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι 76χρονης και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, πιθανότατα ψαλιδιού, της αφαίρεσαν 300 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο.
Επίσης λίγη ώρα αργότερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου και ώρα 1:00 περίπου, τέσσερις άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν το παράθυρο μπήκαν σε σπίτι που διέμενε 50χρονος στο Ρέθι. Τον χτύπησαν ελαφριά και του πήραν 300 ευρώ περίπου, διάφορα έγγραφα και ρολόγια. Στη συνέχεια του πήραν και το όχημα το οποίο βρέθηκε εγκαταλελλημένο στην Ε.Ο Ξυλοκάστρου- Τρικάλων.
Από ότι φαίνεται για τα δύο παραπάνω περιστατικά οι δράστες είναι οι ίδιοι. Έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες και την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Ξυλοκάστρου. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία