Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στα... Ψαχνά ο Ηρακλής, 3-1 τη Βέροια

Στα... Ψαχνά ο Ηρακλής, 3-1 τη Βέροια | onsports.grΕκανε τη μεγάλη έκπληξη ο Ηρακλής Ψαχνών και έδειξε τις άγριες διαθέσεις του έναντι της Βέροιας, υποχρεώνοντας τη «βασίλισσα» σε ήττα με 3-1, που προσφέρει στην ομάδα της Εύβοιας πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων ο Κρητικός, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, στο 35' με πέναλτι και στο 54', ενώ ο Κοιλιάρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σκοράροντας στο 83'. Η Βέροια είχε κατορθώσει να μειώσει με τον Μάνο σε 2-1 στο 72ο λεπτό, αλλά το τελικό 3-1 καθιστά εξαιρετικά πιο δύσκολη την προσπάθεια για ανατροπή και πρόκριση στη ρεβάνς.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής, Στουρνάρας, Τζανής, Παλαιολόγου, Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Κοιλιάρας, Γκμπακουιντί (67’ Ντελέκος), Κρητικός (84’ Νικολόπουλος), Επιτροπάκης (72’Λάμπρου), Φοντακάρο
Βέροια (Τον Καάνεν): Τζόναθαν, Μπαργκάν, Ορέστες (46’ Τσιμογιάννης), Όστοϊτς, Παυλίδης (46’ Σιόντης), Μάνος, Αποστολόπουλος, Ντε Κόστα, Οικονόμου, Σισοκό, Σεγκούντο

Σε άλλους αγωνες . Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 3-1 της Βέροιας, ενώ ο Αστέρας Μαγούλας νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό. Η Νίκη Βόλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανθρακικό, επιβλήθηκε με 2-1. Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Αιγινιακός.