Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το απίστευτο tweet που έστειλε ο Μπιλ Κλίντον στη Χίλαρι

Bill-Clinton
Εκτός από ο πλέον δημοφιλής, παραμένει και αθεράπευτα επικοινωνιακός. Ο Μπιλ Κλίντον… ανακάλυψε πριν από μερικούς μήνες το Twitter, δημιούργησε τον προσωπικό του λογαριασμό, και έκτοτε η Αμερική βρήκε έναν ακόμη λόγο να ασχολείται μαζί του.
Ο πρώην Πρόεδρος βρίσκεται στην Αφρική μαζί με την κόρη του, Τσέλσι, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Κλίντον. Και απόψε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, έστειλε ένα… εκτός πλαισίου μήνυμα στη σύζυγό του, άλλοτε Πρώτη Κυρία, πρώην Υπουργό Εξωτερικών, και αθεράπευτα ερωτευμένη με την ιδέα να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2016, Χίλαρι Κλίντον.
“Γειά σου Χίλαρι. Σου στέλνω μια φωτογραφία από αυτά τα αστεία στην όψη άλογα, που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο μου. Μου λείπεις”, έγραψε ο Μπιλ Κλίντον στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Πρόσφατα, ο πρώην πλανητάρχης που παραμένει ο πιο δημοφιλής Πρόεδρος στην Ιστορία των ΗΠΑ, μπροστά ακόμη και από τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, δεν είχε διστάσει να φλερτάρει στο Twitter με την Eva Longoria, ενώ ανάγκασε τον Justin Bieber να του ζητήσει συγγνώμη, που τον… έβρισε δημοσίως.

ysterografa.gr