Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αυλαία σε Ξάνθη και ΟΑΚΑ - Τα "φώτα" στη Λεωφόρο


Με τις αναμετρήσεις Ξάνθη-Εργοτέλης και Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Superleague ενώ στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Βέροια

 Ξάνθη και Καλλονή πανηγύρισαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα κόντρα σε Πανθρακικό και Άρη αντίστοιχα. Σήμερα όμως έχουν πιο δύσκολη αποστολή καθώς τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν δείχοντας μεγάλες δυνατότητες.

Οι δύο αναμετρήσεις σε Πηγάδια και ΟΑΚΑ θα ξεκινήσουν στις 19:15, ενώ στις 21:30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Βέροια στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι "πράσινοι" θέλουν να δείξουν πως το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομαδα ήταν μια κακιά στιγμή και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Βέροια που έχει ήδη 4 βαθμούς αλλά και υπηρεσιακό τεχνικό τον Στέφανο Γαϊτάνο μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να ξεκινήσει ο Γιάννης Αναστασίου, ο Έλληνας προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Αμπεΐντ και Ζέκα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ντίνας, Μπαϊράμι και Μπεργκ.