Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Φιλική τεσσάρα με Μυργιώτη ο Παννεμεατικός επί του Ατρομήτου Χιιομοδίου


Φιλική τεσσάρα για τον Παννεμεατικό
Τη νίκη με 1-4 πήρε ο Παννεμεατικός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, επί του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, είχε όμως ορισμένες πολύ καλές στιγμές στο ματς.
Οι μικροί του Γιώργου Οικονόμου πάντως μπήκαν καλύτερα, δεν φοβήθηκαν σε καμία περίπτωση και με κινητήριους μοχλούς τους Χρήστο Γεώργαρη και Θύμιο Κοντογιάννη, απείλησαν τα «λιοντάρια». Καλές στιγμές για να σκοράρουν είχαν οι Κοντογιάννης, Κακογιάννης και Γεώργαρης Χ. με το φάουλ του τελευταίου να διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Κεμαλάι.
Από την άλλη πλευρά, ο Παννεμεατικός δυσκολευόταν να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Σκούρτη και μοναδική απειλή, ήταν μια κεφαλιά του Μυργιώτη από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ, που έφυγε λίγο άουτ.
Στο 32΄όμως, μια πολύ όμορφη ενέργεια του Ραπουσάι, έδωσε την ευκαιρία στον Μυργιώτη να πλασάρει υποδειγματικά, κάνοντας το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 42’ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Τζα, μετά από παράβαση που κέρδισε ο Μυργιώτης, από τον Κακογιάννη, η Νεμέα είχε και δοκάρι σε προβολή του Μυργιώτη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντυπωσιακά, με τους Τσιωτάκη, Παππά να κάνουν σπουδαία πράγματα, τον Μαρτίνο να δημιουργεί υπέροχα το παιχνίδι της Νεμέας και τον Μυργιώτη να εκτελεί με ευκολία.
Το 0-3 ήρθε στο 50’ μετά από προβολή του Παπουτσή, μετά από σέντρα του Μυργιώτη, για να φτάσουμε στο 55’, όπου πραγματικά οι φιλοξενούμενοι «έκρυψαν» την μπάλα. 
Οι Χουσελάς, Τσιωτάκης, Παππάς και Μυργιώτης συνδυάστηκαν εντυπωσιακά, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Σκούπα και να διαμορφώνει το 0-4, μέσα σε χειροκροτήματα.  
Από εκεί και πέρα, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να μην τα παρατούν και με τους μικρούς να θέλουν να δείξουν πράγματα. Μάλιστα κατάφεραν να μειώσουν σε 1-4 με τον νεαρό Δημήτρη Γεώργαρη. 
Από πλευράς νικητών κορυφαίος ο Μυργιώτης, ο οποίος ήταν μέσα σε όλα τα γκολ και τις φάσεις, απίστευτη επιστροφή στα γήπεδα από τον Πέτρο Τσιωτάκη, που έδειξε πόσο σπουδαίος και ποιοτικός παίκτης είναι, πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή από τον Τσιάκο, ενώ εξαιρετική εμφάνιση είχαν οι Παππάς, Μαρτίνος και ευχάριστη έκπληξη ο Χουσελάς.
Για το Χιλιομόδι, η ποιότητα και κλάση του Χρήστου Γεώργαρη θα δώσει πολλά στον Ατρόμητο, πολύ καλός ο Κοντογιάννης, ενώ οι μικροί Καμπάς, Τσουμάνης Θ. και Φλάβιο έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Σκούρτης (35’ Σκούπας) (65’ Μπίσδας), Τσουμάνης Θ., Κακογιάννης, Μπίκος, Τσουμάνης Δ., Γεώργαρης Χ., Καμπάς, Οικονόμου Π., Κοντογιάννης, Γεώργαρης Θ., Μιχάλης Έπαιξαν και οι: Γκότσης, Παπαθανασόπουλος, Γιαννόπουλος, Γεώργαρης Δ., Φλάβιο, Δράκος Γ.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Παλυβός, Μαρινός, Σγούρος, Τζίνης (43’ λ.τρ. Τσιωτάκης), Ραπουσάι, Τζας, Παπουτσής, Μαρτίνος, Μυργιώτης Έπαιξαν και οι: Ζαφείρης, Κωστούρος, Κυριάκος, Παππάς, Χουσελάς, Πασσιάς, Φρούσιος


apopsi24.gr