Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Επέστρεψε για να μείνει ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1τον Άρη


 Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν πιο ουσιαστικός από τον Άρη και τον νίκησε με 2-1 συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία μετά από 13 χρόνια.
 Η επιστροφή του Απόλλωνα στα... σαλόνια μετά από 13 χρόνια συνοδεύτηκε και με τον ανάλογο ενθουσιασμό που είχε αντίκρυσμα στην απόδοση της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το γρήγορο γκολ. Στο 13ο λεπτό ο Γκουέλα εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του Άρη αδράνησε και ο Κόρμπος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο το γκολ ήρθε ξανά από τους γηπεδούχους. Ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κύργια και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας στο 63ο λεπτό.
Η απάντηση των “κιτρινόμαυρων” ήταν άμεση, καθώς ο Αγγελούδης -που είχε μπει σαν αλλαγή στο ματς- σηκώθηκε ψηλότερα από όλους στο κόρνερ του Τάτου και με δυνατή κεφαλιά μείωσε σε 2-1, στο 67ο λεπτό.
Στο υπόλοιπο του ματς ο Άρης δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός και έτσι ο Απόλλωνας κράτησε το υπέρ του προβάδισμα και πανηγύρισε με νίκη την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.
Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης):
Tζόρβας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Βέρτζος, Αλβάρες, Καμαρά, Μίνγκας (56' Τσιλιγκίρης), Γκουέλα (81' Τσοκάνης), Κόρμπος, Πετρόπουλος (92' Τσεμπερίδης).
Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Γ. Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (68' Σουνάς), Ιμπε (46' Αγγελούδης), Ουντότζι, Τάτος, Μανιάς (64' Σταυρόπουλος).