Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ο νέος προπονητής της Κορίνθου

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ο νέος προπονητής της Κορίνθου.
Η ΚS είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως ο Μαγκαφίνης αποτελεί τον επικρατέστερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, κάτι που τελικά συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από συζητήσεις με διάφορους προπονητές (Χορμής, Γεωργούλης), η διοίκηση της Κορίνθου αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Μαγκαφίνη.

Το Δ.Σ. έκρινε πως έκανε την πλέον κατάλληλη επιλογή, καθώς ο Μαγκαφίνης γνωρίζει καλά την κατηγορία και στην Κόρινθο, εκτιμούν πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα, στο δύσκολο δρόμο που έχει να διαβεί στο νέο πρωτάθλημα της νέας Γ' Εθνικής.

Την περσινή σεζόν, ο Μαγκαφίνης εργάστηκε στη Ζάκυνθο, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Διαγόρα, Παναργειακό, Ένωση Ερμιονίδας. Η διοίκηση πιστεύει στις ικανότητες του και ποντάρει στην παρουσία του, αναφορικά με την ομάδα, που θα παρουσιάσει η Κόρινθος τη νέα σεζόν, ενώ και ο ίδιος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση.

Απ' τη στιγμή που η Κόρινθος έκλεισε το θέμα του προπονητή, θα τρέξει άμεσα ο σχεδιασμός του ρόστερ, σε συνεργασία της διοίκησης με το νέο τεχνικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές και εντός των ημερών, αναμένεται να ανακοινωθούν οι τρεις πρώτες μεταγραφές.