Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εκλογές ΕΠΣΚ: Μπλόκο απ' το Πρωτοδικείο!

Στον... αέρα βρίσκεται η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας, μετά τη πρώτη εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο συνδυασμός Νέα Πορεία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαμπρινό.
Τα ασφαλιστικά μέτρα για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση (33-33), στην οποία βρέθηκαν δύο άκυρα ψηφοδέλτια της Νέας Πορείας, εκδικάστηκαν την περασμένη Παρασκευή (19/7), στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.

Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία, η νέα διοίκηση του Μιχάλη Τσιχριτζή, που επικράτησε στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, δεν θα μπορεί να ασκεί πράξεις διοίκησης έως την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιουλίου, οπότε και θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή.

Γκαγκάτσης και φήμες!

Δικηγόρος της παράταξης του Παναγιώτη Λαμπρινού είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ενώ αυτή του Μιχάλη Τσιχριτζή εκπροσωπεί ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης. Έως την Πέμπτη λοιπόν, η ΕΠΣ Κορινθίας δεν έχει διοίκηση και όπως γίνεται αντιληπτό, η αγωνία κορυφώνεται. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γκαγκάτσης εξέφρασε την πίστη του για δικαίωση και ανατροπή του σκηνικού.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, ο Τσιχριτζής πρότεινε στον Λαμπρινό να συνδιοικήσουν οι δύο παρατάξεις στην ΕΠΣΚ!

korinthiasports.gr