Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
Ο προγραμματισμός σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων μέσα στους επόμενους μήνες, ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης στην Τρίπολη, μεταξύ του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κακούρου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, του Προέδρου, κ. Παναγόπουλου καθώς και μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ.
Με σκοπό την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και τουρισμού, της ευγενούς άμιλλας αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια και τον ΣΕΓΑΣ, υπάρχει το ενδιαφέρον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διοργάνωση κορυφαίων διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων, στις υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, όπως η προετοιμασία μελών της Εθνικής Ομάδας ανά κατηγορία αλλά και η διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος και grand prix.
Ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει στενή και παραγωγική συνεργασία μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κακούρο, στηρίζοντας και επενδύοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, με κάθε τρόπο.