Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σκέψεις στο Κιάτο για συγχώνευση Κορίνθου με Πέλοπα

«Βόμβα» Παπαβασιλείου, μίλησε για συγχώνευση Κορίνθου με Πέλοπα !!!
Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Πέλοπα Κιάτου, η οποία έβγαλε μια τεράστια είδηση, που αν τελικά γίνει και πράξη, τότε θα μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στο κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» , Bασίλης Παπαβασιλείου ,μίλησε στη γενική συνέλευση και ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις ώστε να συγχωνευθεί ο Πέλοπας Κιάτου και η Κόρινθος, με σκοπό να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Παπαβασιλείου, έχουν υπάρξει κάποιες επαφές με ανθρώπους της «Μπάρτσα» και έχει κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση.
Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους (οι οποίοι στο σύνολο τους δεν ξεπερνούσαν τους 30), δεν είδαν με καλό μάτι μια τέτοια περίπτωση, αλλά ο πρόεδρος του Πέλοπα τόνισε ότι η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στη Γ’ Εθνική υπό διαφορετικός συνθήκες (αν δεν βρεθεί κάποιος να τον βοηθήσει από την περιοχή) και ότι η μόνη λύση είναι αυτή. Μάλιστα δύσκολα θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας του Κιάτου, αν τελικά δεν υπάρξει συγχώνευση, καθώς μόνος του δεν μπορεί να την κρατήσει, μιας και τα έξοδα είναι πάρα πολλά.
Πλέον αναμένονται εξελίξεις, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξει και νέα συνάντηση, ώστε να παρθεί όπως φαίνεται και η τελική απόφαση.
 
www.apopsi24.gr