Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αδίστακτοι δολοφόνοι – Σταμάτησαν και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Η οδός Κεδρινού λίγο μετά τη μάχη - ΦΩΤΟ NEWSIT
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία από τις εννιά το πρωί και μετά τη μάχη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με τρεις κακοποιούς μια ανάσα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας και το Εφετείο.
 Όλα ξεκίνησαν όταν είκοσι λεπτά πριν τις εννιά οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά στην οδό Λουκάρεως ένα αυτοκίνητο μάρκας volvo με τρία άτομα να κινείται ύποπτα.
 Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν κυκλωτική κίνηση και να βγουν μπροστά από τους δράστες.
Οι κακοποιοί φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν τις κινήσεις των αστυνομικών και έτσι επί της οδού Κεδρινού ουσιαστικά έστησαν δική τους ενέδρα.
 Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν για να ελέγξουν το μαύρο όχημα είδαν έκπληκτοι τις πόρτες να ανοίγουν και να βγαίνουν από αυτό οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες κρατώντας υποπολυβόλα τύπου καλάσνικοφ.
Χωρίς να διστάσουν στιγμή οι κακοποιοί σήκωσαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν
Οι αστυνομικοί έσπευσαν να καλυφθούν και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους δράστες να μπουν ξανά στο αυτοκίνητο και να ξεφύγουν.
 Όπως αποδείχθηκε ένας από τους αστυνομικούς γλίτωσε από ένα πραγματικό θαύμα καθώς μια από τις σφαίρες από το πολεμικό όπλο των δραστών σφηνώθηκε στο παρμπριζ της μηχανής. Από ένα δεύτερο θαύμα καμία απ' τις τουλάχιστον 10 σφαίρες των δραστών δεν τραυμάτισε κάποιον από τους δεκάδες περαστικούς που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο σημείο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία.
Δεκάδες μηχανές και περιπολικά έζωσαν την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οδό Αχαϊας σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής το μαύρο volvo που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Οι ίδιοι οι κακοποιοί είχαν γίνει άφαντοι.
 Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν όπλα ή κάποιο άλλο στοιχείο, ενώ και από τα στοιχεία του αυτοκινήτου φάνηκε πως δεν έχει δηλωθεί κλοπή.
Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα το αυτοκίνητο ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο που διαμένει στους Αγίους Αναργύρους και οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τη σχέση του με τους δράστες.

newsit.gr