Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 Tου Ανδρέα Μητσόπουλου

Είναι γνωστό στον Ελληνικό Λαό ότι η Αριστερά, διαχρονικά και κατά τρόπο συμπλεγματικό, τρέφει αγιάτρευτη εμπάθεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ήδη από τη μαύρη δεκαετία του 1940, όπου χάρις την ανδρεία των Ελλήνων Αξιωματικών, η Πατρίδα νίκησε δύο ολοκληρωτικά φασιστικά καθεστώτα, του Χίτλερ αρχικά αλλά και του Στάλιν στη συνέχεια, στο άρμα του οποίου η τότε Αριστερά ήθελε να αλυσοδέσει την Ελλάδα μας.
Σήμερα η Αριστερά και ειδικότερα η ακραία έκφρασή της, ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των χιλίων συνιστωσών, στρέφεται κατά των ακρογωνιαίων θεσμών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με την ίδια ένταση. Η εμπάθεια αυτή που φθάνει στα όρια του φανατισμού, ουσιαστικά στρέφεται κατά της Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος και κατά της Δημοσίας Τάξεως και Ασφαλείας των Ελλήνων πολιτών.
Για του λόγου το αληθές, αρκεί κανείς να μπει στον κόπο να διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και θα φρίξει. Οι θέσεις που διατυπώθηκαν για τις Ένοπλες Δυνάμεις στο Συνέδριό του που διεξήχθη από 10 έως 14 Ιουλίου είναι τραγελαφικές, εμετικές και επικίνδυνα ανθελληνικές.
Έτσι λοιπόν, οι συντάκτες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που ασεβούν κατά του Στρατεύματος περισσότερο και από τους αντιρρησίες «συνειδήσεως», προτείνουν την αναστολή των αμυντικών δαπανών, τη μείωση των αποδοχών των ΗΡΩΩΝ Ελλήνων Αξιωματικών, στα επίπεδα του ειδικευόμενου εργάτη, την απόκτηση συνδικαλιστικών και πολιτικών δικαιωμάτων από τους στρατιώτες, τη συγκρότηση επιτροπών στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών που θα αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν την στρατιωτική μονάδα, αλλά και για την εκλογή και ανάκληση όλων των αξιωματικών…
Σε μια εποχή που η Ελλάς βάλλεται από την οικονομική κρίση, σε μια εποχή που τα εθνικά μας θέματα παραμένουν άλυτα ενώ η επιθετικότητα των εχθρών του Έθνους πολλαπλασιάζεται, είναι απαράδεκτο για το ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας, να εκφράζει τέτοιες πρωτόγνωρες ανθελληνικές θέσεις.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την ισχυρή ασφαλιστική δικλείδα θωρακίσεως της Πατρίδας μας και στιβαρό παράγοντα για την διατήρηση της Ειρήνης και την αποτροπή του Πολέμου. Για να λειτουργήσουν αρμονικά όμως, απαιτείται να στηρίζονται στην πειθαρχία, στον πατριωτισμό του στρατιωτικού προσωπικού και στην τήρηση με θρησκευτική ευλάβεια, της στρατιωτικής ιεραρχίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως με τις κατάπτυστες αυτές θέσεις του, αποκύημα της παράνοιας των συνιστωσών του που δε μπόρεσε να δαμάσει στο συνέδριό του, επιθυμεί να διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, μεταβάλλοντας την φυσιογνωμία τους και μετατρέποντας αυτές σε παιδική χαρά, κολλέγιο, Λύκειο Ελληνίδων και συνδικαλιστική οργάνωση.
Οι Έλληνες Πατριώτες, ανεξαρτήτως κόμματος, του δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις που θα ζημιώσουν την Εθνική Άμυνα.
Ο Ελληνικός Λαός ο οποίος έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ το 27% στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, καθιστώντας τον αξιωματική αντιπολίτευση, μέρα με τη μέρα αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο ρόλος του, τι πρεσβεύουν τα στελέχη του και τι πρόκειται να προκαλέσει στους Έλληνες πολίτες στην υποθετική περίπτωση που κυβερνήσει αυτό συνονθυλευματικό μόρφωμα που μισεί την έννοια της Ελληνορθοδοξίας, αποτελώντας ταυτόχρονα τη χαρά της ασυδοσίας, της ανομίας και του κάθε λαθρομετανάστη.
Και είναι γνωστό ότι ο Λαός δεν συγχωρεί. Έχει την βούληση και την πολιτική ωριμότητα να διορθώνει τα λάθη του, να τιμωρεί τους εκμεταλλευτές της δυστυχίας του και να επιβραβεύει αυτούς που έστω και μετ’ εμποδίων, αγωνίζονται για να λυτρώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από την κρίση και τη μνημονιακή λαίλαπα που μας έφεραν οι γνωστές ανεύθυνες πολιτικές του παρελθόντος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ