Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ο Μάριαν Κόλα έπεσε νεκρός την ημέρα του μνημοσύνου του Γ.Ανδριτσόπουλου

Ο άτυχος Γιώργος Ανδριτσόπουλος που σκοτώθηκε - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΛίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, τελέστηκε στον Δαφνιά Αιτωλοακαρνανίας, το 40 ήμερο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αστυνομικού Γ. Ανδριτσόπουλου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών στο Δίστομο Βοιωτίας.
Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού, και σύσσωμη η Ελληνική αστυνομία, ανάμεσα τους ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Ματσίκας και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ακαρνανίας και Αιτωλίας κ.κ. Αποστολόπουλος και Πιστιώλης
 Το κλίμα ήταν βαρύ, και μουδιασμένο ενώ τραγική φιγούρα για ακομή μια φορά , η γυναίκα του η οποία είχε μαζί της και το νεογέννητο μωράκι τους που δεν πρόλαβε να δεί τον πατέρα του. Έμαθε από τους αστυνομικούς για την είδηση της συμπλοκής και τον θάνατο του δολοφόνου του άντρα της και ξέσπασε σε λυγμούς.
Όλοι έκαναν λόγο για παιχνίδι της μοίρας και δικαίωση που έτυχε να'ρθεί την ημέρα του μνημοσύνου του αδικοχαμένου αστυνομικού, με τον θάνατο του Κόλα..