Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο Γιάννης Πολίτης αρνήθηκε την πρόταση Καψή για την ΕΡΤ - Ο Αλαφούζος θέλει τον Κουβαρά στον ΣΚΑΪ

Giannis-Politis
Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Πολίτης στον Παντελή Καψή, όταν ο τελευταίος του πρότεινε να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, στο μεταβατικό στάδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Παραπολιτικά”.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο υφυπουργός αρμόδιος για την ΕΡΤ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Πολίτη, παρουσιάζοντάς του τις ιδέες του, καθώς και τη σχετική πρόταση να αναλάβει κεντρικό ρόλο στο νέο εγχείρημα, ο γνωστός δημοσιογράφος ωστόσο απάντησε αρνητικά.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Πολίτης, με μακρά θητεία στα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, την τηλεόραση του MEGA και το ραδιόφωνο, κατέγραψε τα προηγούμενα χρόνια σημαντική παρουσία και στην ΕΡΤ.

Giorgos-KouvarasΣτο μεταξύ πολύ κοντά σε συμφωνία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ φαίνεται να βρίσκεται ο “άστεγος”… λόγω ΕΡΤ Γιώργος Κουβαράς. Ο γνωστός δημοσιογράφος με σημαντική διαδρομή στον “Ελεύθερο Τύπο”, που παρουσίαζε την πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης πριν την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, φημολογείται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του Γιάννη Αλαφούζου, μετά και τις σχετικές συστάσεις που έχει δώσει ο Χρήστος Παναγόπουλος.
Ο τελευταίος, ήταν επιλογή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου για την ηγεσία της ΕΡΤ, στα χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, και έχει προσωπική εικόνα για τη δουλειά του Γιώργου Κουβαρά, ο οποίος είχε βρεθεί και εκείνη την περίοδο στην κρατική τηλεόραση, παρουσιάζοντας την πρωινή εκπομπή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που βρίσκονται πλέον χωρίς εργασία, αναμένεται να απασχολήσουν τον ΣΚΑΪ, λόγω Χρήστου Παναγόπουλου.

ysterografa.gr