Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Φρίκη χωρίς όρια! Αγοράκι τριών μηνών βρέθηκε νεκρό μέσα σε ψυγείο στο Αλεποχώρι Αχαΐας


 Ακόμα και οι Αστυνομικοί πάγωσαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν! Ένα αγοράκι, μόλις τριών μηνών, βρέθηκε νεκρό μέσα σε  κατάψυξη ψυγείου σε αποθήκη στο Αλεποχώρι Τριταίας, στην Αχαΐα.
Το νεογνό βρέθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος στις 4 το απόγευμα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το μωρό έχασε την ζωή του εξετάζονται από ιατροδικαστή ενώ
από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, διενεργείται προανάκριση για το θάνατο του βρέφους.
Οι αστυνομικοί, προσπαθούν να βρουν τι έχει συμβεί, μιλώντας με τη μητέρα του μωρού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα θεωρείται η νούμερο ένα ύποπτη...καθώς φέρεται να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η 31χρονη μητέρα, φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς ότι το μωρό χτύπησε το Σάββατο
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισ σότερα στοιχεία της υπόθεσης.
 Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η γυναίκα φέρεται να έριξε το μωράκι στο πάτωμα, εκείνο να χτύπησε στο κεφάλι και να ξεψύχησε λίγο αργότερα.
Εκείνη, αντί να καλέσει σε βοήθεια, μόλις διαπίστωσε ότι το αγοράκι έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, το έβαλε... στην κατάψυξη!
Ο πατέρας του μωρού, που έλειπε από το σπίτι,από την Πέμπτη γιά δουλειές και επέστρεψε σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, λίγο πριν γυρίσει στο σπίτι ο άντρας της, έβγαλε το άψυχο σώμα του μωρού από την κατάψυξη και το έβαλε στην κούνια του!
Εκεί, όταν πήγε να το πιάσει ο πατέρας του, διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν νεκρό και κάλεσε τις αρχές... και η ιστορία φρίκης άρχισε να γίνεται γνωστή στο πανελλήνιο, προκαλώντας ανατριχίλα...
Αύριο, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, ο ιατροδικαστής
Σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, που , πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.
Σύμφωνα πάντα με το PatrasTimes, η οικογένεια έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών όσο και για κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα.
Η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας, έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μαλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.