Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δεν ξανάγινε ! Συνελήφθη o Λάκης Γιαννιδάκης στην εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνέβη xθές σε εκδήλωση ης Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και είναι πραγματικά απίστευτο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Μόνο σε χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα και σε τριτοκοσμικές χώρες μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και διευθυντής της sfedona.gr Λάκης Γιαννιδάκης βρισκόταν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και κάλυπτε δημοσιογραφικά την σημαντική πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με κεντρικό ομιλητή τον γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.
Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία Κατερίνα Φαρμάκη είχε υποβάλλει μήνυση για ένα πολιτικό άρθρο του δημοσιογράφου Φώτη Νικολακόπουλου.
Περιπολικό της αστυνομίας με επικεφαλή τον Αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Κορίνθου έφτασε στο χώρο της πολιτικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τον Λάκη Γιαννιδάκη να τον ακολουθήσουν στην αστυνομία.όπου  εκρατήθει επί πεντάωρο
Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις ,  πολλά κορυφαία θεσμικά πρόσωπα της Κορίνθου τον επισκέφθηκαν εκφράζοντας την συμπαράστασή τους και ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή του .
Τελικά ο Λάκης Γιαννιδάκης αφέθηκε με εντολή του Εισαγγελέα ελεύθερος ενώ  ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Πληροφορίες: korinthostv.blogspot.gr