Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στο Λουτράκι η τελική φάση του μεγαλύτερου τουρνουά Mini Soccer για ερασιτέχνες στην Ελλάδα και την Κύπρο!


Η INTERSPORT διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το INTERSPORT Soccer Challenge, το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων 5x5, φέρνοντας για άλλη μια φορά τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό μέσω του πιο δημοφιλές αθλήματος που αγγίζει όλες τι παρέες και ηλικίες, του ποδοσφαίρου Mini soccer!

Αθλητικά κέντρα σε Ελλάδα &  Κύπρο φιλοξένησαν από αρχές Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις τους τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή. Αυτές  αγωνίστηκαν σε ομίλους και play-offs μέχρι την ανάδειξη του πρωταθλητή του Αθλητικού κέντρου.

Οι νικήτριες ομάδες του κάθε αθλητικού κέντρου πήραν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp, στο Λουτράκι, στις 7, 8 και 9 Ιουνίου 2013.

Εκεί όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την διεκδίκηση του μεγάλου δώρου της διοργάνωσης. Σε ένα 3ήμερο το οποίο έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια ότι είναι γεμάτο από πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, εντυπωσιακά γκολ, κρίσιμα παιχνίδια με πολλές εκπλήξεις, happenings και διαγωνισμούς. 

Το μεγάλο έπαθλο για την πρωταθλήτρια ομάδα του 2013 είναι ένα ταξίδι στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει έναν εντός έδρας αγώνα της REAL MADRID FC  για το Champions League της περιόδου 2013-2014!

Σας περιμένουμε στο αθλητικό κέντρο Sportcamp, στο Λουτράκι για να απολαύσετε συναρπαστικές ποδοσφαιρικές στιγμές!