Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Κοινή πρόσκληση Βενιζέλου – Κουβέλη σε Σαμαρά για τριμερή συνάντηση με θέμα την ΕΡΤ

venizeloskouvelis
Μετά τη συνάντησή τους, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης κάλεσαν τον Πρωθυπουργό να υπάρξει τριμερής συνάντηση για το θέμα της ΕΡΤ.
«Από το βήμα αυτό απευθύνω πρόσκληση στον πρωθυπουργό να υπάρξει τριμερής συνάντηση», είπε αρχικά ο κ. Κουβέλης, ο οποίος ακόμη σχολίασε πως: «υπάρχει ανάγκη αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης άλλα αυτό επιβάλλεται να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή».
Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε πως “Πρέπει να υπάρξει συννενόηση. Η ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί πως η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει την πορεία της”.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλωσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος υπογράμμισε πως περιμένει την αντίδραση του Πρωθυπουργού.
«Μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή αν υπάρχει μια σχεση ειλικρινιας και θεσμικής ισοτιμίας», είπε και συνέχισε:
«Απευθύνουμε πρόσκληση στον κ. Σαμαρά να συναντηθούμε οι τρεις πολιτικοί αρχηχοί και να συζητήσουμε για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. . Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να θέλει να διαταραχθεί η ισορροπία της χώρας».