Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ "απειλεί" για... μετά τις εκλογές

Evangelos-Venizelos
(Photo Eurokinissi)
Την ώρα που από όλες τις πλευρές καταβάλλεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στη βαθιά κρίση που προκάλεσε στο εσωτερικό της κυβέρνησης η απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ, στο ΠΑΣΟΚ το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου βιώνει συνθήκες νευρικής πολιτικής κρίσης.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από όλους, καθώς οι χειρισμοί που απαιτούνται είναι λεπτοί, ώστε να μην υποστεί το Κίνημα περαιτέρω φθορά, αλλά αντιθέτως να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά πολιτικά κέρδη.
Στην Ιπποκράτους τονίζουν σε όλους τους τόνους ότι το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές, προκειμένου να ξεπεράσουν το κλίμα το οποίο διαμορφώνεται στο παρασκήνιο, για “πράσινο” τρόμο, μπροστά στο ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες.
Και, περνώντας στην αντεπίθεση, γυρίζουν… τούμπα την απειλή, σχολιάζοντας με τη σειρά τους ότι μετά από ενδεχόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα εξετάσει πολύ προσεκτικά τη στάση του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μια κυβερνητικής συνεργασία τους με τη Νέα Δημοκρατία, δεν θα αποτελούσε πλέον επιλογή.
Στο ΠΑΣΟΚ πληθαίνουν οι φωνές για τη στρατηγική επιλογή συγκρότησης κοινού μετώπου “του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς”, μετά τις εκλογές. Με το υπονοούμενο να είναι ξεκάθαρο: Συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ…

ysterografa.gr