Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

H 7η Προσυνεδριακή στάση της Ν. Δ. στη Κρήτη


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή Ηρακλείου, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, βρίσκεται από σήμερα, Παρασκευή 10 Μαΐου, στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιηθεί η 7η Προσυνεδριακή στάση του κόμματος. 

-Σήμερα, Παρασκευή, και αύριο Σάββατο, βουλευτές, αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς στους νομούς Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων και Ηρακλείου.

-Σήμερα, το απόγευμα, θα γίνει στα Χανιά εκδήλωση με θέμα συζήτησης: «Η πολιτική κατά των ναρκωτικών», με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της Υγείας. 
-Την Κυριακή, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (Παλαιό Λιμάνι Ηρακλείου), η κεντρική εκδήλωση στο πλαίσιο της 7ης Προσυνεδριακής στάσης του κόμματος, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει μπροστά της η Κρήτη, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις